Over mij

Na de universitaire opleiding tot Geestelijk Gezondheidskundige in Maastricht heb ik de 4 jarige postdoctorale opleiding tot integratief psychotherapeute gevolgd. Hier heb ik geleerd, vanuit de verschillende stromingen die er binnen de psychotherapie bestaan, naar klachten/problematiek te kijken/te behandelen.

Het cliëntgerichte gedachtengoed, het persoonsgericht werken, is mijn basis. Mijn gehele overtuigingen vind ik hierin terug.

De laatste jaren is er een nieuwe vorm van therapie bij gekomen; de Emotion Focused Therapy (EFT). Het integratieve aan deze manier van werken met hierbij alle wortels liggende in het persoonsgerichte experiëntiële werken voelt voor mij als een perfect passende jas.

Ik blijf het fijn vinden om steeds weer bij te leren. Om nog meer verdieping te krijgen in mijn vak maar ook om vanuit andere invalshoeken te leren zodat ik nog meer “tools” krijg om mensen te kunnen helpen.

Naast dit alles geef ik, met veel plezier, op verschillende plekken les aan andere (aanstaande) therapeuten.

Ik ben lid van de LVVP (Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten) , de VPeP (Vereniging Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie) en de ISEFT (International Society for Emotion Focused Therapy).

GZ-psycholoog BIG 0905873125

Psychotherapeut BIG 29058731316

VPeP-Opleider

VPeP-Leertherapeut

VPeP-Supervisor

EFT Therapeut International Society for Emotion Focused Therapy (ISEFT)

EFT-Supervisor International Society for Emotion Focused Therapy (ISEFT)

EFT-Trainer International Society for Emotion Focused Therapy (ISEFT)